Babagan awake dhewe

1) Sapa kita

--Panyedhiya solusi perjalanan mikro-mobilitas terkemuka ing donya

Kita setya nyedhiyakake produk lan layanan lelungan mikro-mobilitas sing bisa dipercaya liwat piranti IoT cerdas lan platform SAAS sing canggih, kalebu lelungan bareng, kendaraan listrik cerdas, rental kendaraan listrik, lan sapiturute. Ing lapangan iki, kita bakal nulungi mobilitas mikro global. pasar lelungan dadi luwih trep, cerdas lan standar, lan mbantu sampeyan mbukak bisnis luwih apik lan entuk target bisnis.

tbit
asdada (2)
perusahaan2
tbit
asdada (3)
perusahaan1
tbit
asdada (5)
perusahaan3

2) Napa milih kita

Kita fokus ing pangembangan terus-terusan lan akumulasi luwih saka 15 taun, kita wis dadi perusahaan teknologi dhuwur nggabungake desain, riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan sawise-sales.Kanthi produk lan layanan sing apik banget lan larang regane, kita wis ngembangake bisnis ing luwih saka 20 negara ing saindenging jagad lan entuk reputasi sing apik.

15 taun

pengalaman pasar

200+

tim R&D teknologi canggih

500+

mitra global

100 yuta +

kelompok pangguna layanan

Filosofi perusahaan