Layanan kita

Kualitas pisanan, layanan pisanan minangka konsep layanan kita, kita kebak kapercayan lan ketulusan lan kita bakal tansah dadi partner sing bisa dipercaya.

Konsultasi pra-sales layanan:

Rungokake swara sampeyan, analisa kelayakan proyek kanggo sampeyan, lan mbantu sampeyan nggawe pilihan sing bener kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Tim pakar kita bakal menehi solusi mobilitas mikro sing paling cocog kanggo sampeyan, lan mbantu sampeyan luwih ngerti pasar, milih solusi, nyebarake lan miwiti, ngoperasikake bisnis, lan nglayani pangguna.

Solusi sawise-sales:
1) Layanan pengembangan teknis
2) Layanan dhukungan sawise-sales
3) Layanan pelatihan proyek

Yen sampeyan duwe pitakon babagan proyek utawa pitakon sawise adol, hubungi:
Telpon: +86 13027980846
Email:sales@tbit.com.cn

Filosofi perusahaan