warta

Kabar

  • Diskusi babagan teknologi babagan manajemen sharing e-bikes

    Diskusi babagan teknologi babagan manajemen sharing e-bikes

    Kanthi pangembangan komputasi awan / Internet lan teknologi data gedhe kanthi cepet, ekonomi bareng wis mboko sithik dadi model sing berkembang ing konteks revolusi teknologi lan transformasi rantai industri.Minangka model inovatif saka ekonomi bareng, nuduhake e-sepeda wis dev...
    Waca liyane
  • TBIT entuk penghargaan-Aplikasi paling berpengaruh & sukses ing industri RFID IOT Cina 2021

    TBIT entuk penghargaan-Aplikasi paling berpengaruh & sukses ing industri RFID IOT Cina 2021

    IOTE 2022 Pameran Internet of Things Internasional kaping 18 · Shenzhen dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Shenzhen (Baoan) tanggal 15-17 November 2022!Iki minangka karnaval ing industri Internet of Things lan acara paling dhuwur kanggo perusahaan Internet of Things sing bakal dadi pimpinan!(Wang Wei...
    Waca liyane
  • Teknologi ora mung nggawe urip luwih apik, nanging uga menehi kenyamanan kanggo mobilitas

    Teknologi ora mung nggawe urip luwih apik, nanging uga menehi kenyamanan kanggo mobilitas

    Aku isih eling kanthi jelas yen ing sawijining dina pirang-pirang taun kepungkur, aku nguripake komputer lan nyambungake menyang pamuter MP3 nganggo kabel data.Sawise mlebu perpustakaan musik, diundhuh akeh lagu-lagu favoritku. Ing wektu iku, ora saben wong duwe komputer dhewe.Lan ana akeh agensi sing nawakake ...
    Waca liyane
  • Parkir e-sepeda kanthi teratur ndadekake urip luwih apik

    Parkir e-sepeda kanthi teratur ndadekake urip luwih apik

    Mobilitas enggo bareng wis dikembangake kanthi apik ing taun-taun iki, wis nggawa kepenak kanggo para pangguna. Ana akeh e-sepeda warna-warni sing muncul ing pirang-pirang dalan, sawetara toko buku sing nuduhake uga bisa menehi kawruh marang para pamaca, bola basket bareng bisa menehi masarakat. kanthi luwih akeh kesempatan kanggo nindakake ...
    Waca liyane
  • Tuladha babagan e-bike pinter

    Tuladha babagan e-bike pinter

    COVID-19 wis muncul ing taun 2020, kanthi ora langsung promosi pangembangan e-bike.Volume penjualan e-sepeda saya tambah kanthi cepet kanthi syarat personel.Ing China, kepemilikan e-sepeda wis tekan 350 yuta unit, lan wektu nunggang rata-rata wong siji ing dosa ...
    Waca liyane
  • Conto babagan solusi RFID kanggo nuduhake e-mancal

    Conto babagan solusi RFID kanggo nuduhake e-mancal

    Nuduhake e-sepeda saka "Youqu mobilitas" wis sijine ing Taihe, China.Kursi kasebut luwih gedhe lan luwih alus tinimbang sadurunge, nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik kanggo para penunggang.Kabeh situs parkir wis disiyapake kanggo nyedhiyakake layanan perjalanan sing trep kanggo warga lokal.Sing anyar...
    Waca liyane
  • Tuladha babagan nuduhake e-mancal

    Tuladha babagan nuduhake e-mancal

    Mobilitas Mu Sen minangka mitra bisnis TBIT, dheweke wis resmi mlebu kutha Huzhen, kabupaten Jinyun, kutha Lishui, provinsi Zhejiang, China!Sawetara pangguna wis ngumumake - "Sampeyan mung kudu mindhai kode QR liwat ponsel, banjur sampeyan bisa numpak e-mancal.""Sing enggo bareng...
    Waca liyane
  • Conto babagan Bluetooth road studs

    Conto babagan Bluetooth road studs

    Nuduhake e-sepeda wis nyedhiyani layanan banget kanggo pangguna ing kutha Lu An, provinsi Anhui, China.Kanthi pangarep-arep saka personel, batch pisanan nuduhake e-sepeda kalebu mobilitas DAHA.200 e-sepeda enggo bareng wis sijine menyang pasar kanggo pangguna. Kanggo nanggapi requirement peraturan...
    Waca liyane
  • Dashboard cerdas mbantu produsen e-sepeda kanggo entuk transformasi digital

    Dashboard cerdas mbantu produsen e-sepeda kanggo entuk transformasi digital

    Kanggo manufaktur e-sepeda roda loro, meh kabeh wis nyadari yen e-sepeda cerdas minangka tren ing industri. bisa mbantu dheweke nuduhake e-sepeda cerdas menyang klien ing ...
    Waca liyane