Solusi e-sepeda

Model E-mancal opsional

Kita kerjo bareng karo luwih saka 30 manufaktur e-mancal misuwur ing ngarep lan luar negeri, bisa nyedhiyani sampeyan atusan model E-mancal selaras.We njamin yen kabeh E-mancal wis certified kanggo ketemu standar industri

Nuduhake e-mancal X5

Tegangan: 48 V Kapasitas baterei: 14 A-20A

Motor listrik: 350W efisiensi dhuwur, motor magnet permanen

Pengontrol: pengontrol Jinfeng 48 V6 tabung gelombang sinus, undervoltage 40.5 ± 0.5 V, nilai limit arus: 15±1 A

Rem: rem drum ngarep 80, rem drum mburi 110

Ban: 16*2.125 air solid ban

Penyerapan kejut: 250mm pipa ganda hidrolik serapan kejut mburi

Model E-mancal opsional

Model ing ngisor iki bisa disesuaikan ing macem-macem warna

Mung nuduhake sawetara model

Mode iku fleksibel

Kajaba iku, kita uga nyedhiyakake sistem pangisi daya lan ngalih sing cerdas kanggo nggawe bisnis E-mancal lan bisnis rental E-mancal luwih efisien.

E-mancal solusi-02

UtamaParameter teknis:

Daya siyaga: 4.0W

Tegangan Input: AC220V/50HZ

Tegangan Output: AC220V/50HZ

Suhu sekitar:-30°C-70°C

Bahan cangkang: Lembaran sing digulung kadhemen

Sampeyan bisa nambah jumlah kothak miturut syarat bisnis utawa nindakake bisnis liyane, werna bisa disesuaikan

Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan proyek kasebut?