Nuduhake sepeda

Smart Lock

Kita nyedhiyakake kunci cerdas sing dikembangake dhewe kanggo mancal, kanthi aplikasi sepeda enggo bareng kanggo entuk fungsi babagan pindai kode kanggo mbukak kunci kanthi cepet

produk-01

GPS posisi sing tepat

produk-02

Pengisian solar

produk-03

Desain anti-karusakan

produk-04

Super siyaga

produk-05

Bukak kunci jaringan/Bluetooth

produk-06

Weker daya kurang

Platform

Kita bisa ngatur platform kanggo sampeyan karo kabutuhan karo multi fungsi, data ditampilake ing platform bisa mbantu kanggo ngerti liyane babagan kahanan.

platform
fungsi-1

Scan kode kanggo

fungsi-2

Reservasi

fungsi-4

Pandhu arah situs

fungsi-3

Tagihan wektu nyata

fungsi-5

Tanggepan

fungsi-6

Manajemen mancal

fungsi-7

Manajemen pangguna

fungsi-9

Manajemen pesenan

fungsi-8

Manajemen keuangan

fungsi-10

Manajemen operasi lan pangopènan

fungsi-11

Nyana liyane

Lokasi ing ngisor iki cocog kanggo skenario peluncuran sampeyan

kahanan_01

panggonan sing apik

kahanan_02

taman industri

kahanan-03

kampus-kampus

kahanan-04

lelungan kutha

Siap Miwiti Bisnis Nuduhake Sepeda?