produk kita

  • taun+
    Pengalaman R&D ing kendaraan roda loro

  • global
    mitra

  • yuta+
    kiriman terminal

  • yuta+
    nglayani populasi pangguna

Apa Pilih Kita

  • Paten lan Sertifikat

    Kita duwe paten, CE, CB, RoHS, FCC, ETL, CARB, ISO 9001 lan Sertifikat BSCI produk kita.

  • Pengalaman

    Kita duwe pengalaman sugih ing layanan OEM lan ODM.

  • Jaminan kualitas

    100% tes penuaan produksi massal, 100% inspeksi materi, 100% tes fungsional.

  • Layanan garansi

    Periode garansi setaun lan layanan sawise-sales seumur hidup

  • Nyokong

    Informasi teknis reguler lan dhukungan pelatihan teknis

Kabar Kita

  • Tuladha babagan e-mancal pinter

    COVID-19 wis muncul ing taun 2020, kanthi ora langsung promosi pangembangan e-bike.Volume penjualan e-sepeda saya tambah kanthi cepet kanthi syarat personel.Ing China, kepemilikan e-sepeda wis tekan 350 yuta unit, lan wektu nunggang rata-rata wong siji ing dosa ...

  • Conto babagan solusi RFID kanggo nuduhake e-mancal

    Nuduhake e-sepeda saka "Youqu mobilitas" wis sijine ing Taihe, China.Kursi kasebut luwih gedhe lan luwih alus tinimbang sadurunge, nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik kanggo para penunggang.Kabeh situs parkir wis disiyapake kanggo nyedhiyakake layanan perjalanan sing trep kanggo warga lokal.Sing anyar...

  • Tuladha babagan nuduhake e-bike

    Mobilitas Mu Sen minangka mitra bisnis TBIT, dheweke wis resmi mlebu kutha Huzhen, kabupaten Jinyun, kutha Lishui, provinsi Zhejiang, China!Sawetara pangguna wis ngumumake - "Sampeyan mung kudu mindhai kode QR liwat ponsel, banjur sampeyan bisa numpak e-mancal.""Sing enggo bareng...

  • Conto babagan Bluetooth road studs

    Nuduhake e-sepeda wis nyedhiyani layanan banget kanggo pangguna ing kutha Lu An, provinsi Anhui, China.Kanthi pangarep-arep saka personel, batch pisanan nuduhake e-sepeda kalebu mobilitas DAHA.200 e-sepeda enggo bareng wis sijine menyang pasar kanggo pangguna. Kanggo nanggapi requirement peraturan...

  • Dashboard cerdas mbantu produsen e-sepeda kanggo entuk transformasi digital

    Kanggo manufaktur e-sepeda roda loro, meh kabeh wis nyadari yen e-sepeda cerdas minangka tren ing industri. bisa mbantu dheweke nuduhake e-sepeda cerdas menyang klien ing ...

  • logo (1)
  • nyekel
  • te--tl
  • akeh bener
  • yadi
  • fushida
  • kunlun
  • didi
  • meituan
  • aima
  • niu
Kakao Corp
" TBIT wis nyedhiyakake solusi khusus kanggo kita, sing migunani,
praktis lan teknis.Tim profesional dheweke wis nulungi kita ngatasi akeh masalah
ing pasar.Kita banget wareg karo wong-wong mau.
"

Kakao Corp

Grab
" Kita kerja sama karo TBIT sajrone pirang-pirang taun, dheweke profesional banget
lan dhuwur-efektif.Kajaba iku, dheweke wis menehi saran sing migunani
kanggo kita babagan bisnis.
"

Grab

Mobilitas Bolt
" Aku ngunjungi TBIT sawetara taun kepungkur, iku perusahaan sing apik
karo tingkat dhuwur saka teknologi.
"

Mobilitas Bolt

Yadea Group
" Kita wis nyedhiyakake macem-macem kendaraan kanggo TBIT, mbantu dheweke
nyedhiyakake solusi mobilitas kanggo pelanggan.Atusan pedagang wis mbukak
nuduhake bisnis mobilitas kanthi sukses liwat kita lan TBIT.
"

Yadea Group