Sajarah

path pembangunan

  • TBIT-2007

    2007

    Shenzhen TdicokotTechnology Co., Ltd Didegaké.

  • TBIT

    2008

    Diluncurake pangembangan produk lan aplikasi industri posisi kendaraan.

  • TBIT-2008

    2010

    Tekan Kerjasama Strategis Kanthi Perusahaan Asuransi China Pacific.

  • TBIT-2011

    2011

    Spesifikasi Teknis Dirancang Gabungan Pengawal Kendaraan Seluler China Kanthi Institut Riset Internet Seluler China.

  • TBIT-2012

    2012

    Jiangsu Tbit Technology Co., Ltd Didegake.

  • TBIT-2013

    2013

    Nandhatangani Perjanjian Kerjasama Kanthi Jiangsu Mobile Lan Yadi Group Lan Nggawe Laboratorium.

  • TBIT-2014

    2014

    Ngeculake Smartwatch Anak Interkom sing Unggulan Industri Lan Resmi Mlebet ing Bidang Barang Bisa Dipakani.

  • TBIT-2015

    2015

    Smartwatches Kita Kadhaptar Ing Pustaka Produk China Mobile Lan China Unicom.

  • TBIT-2017

    2017

    Miwiti Proyek Iot Sepedha Motor. Tekan Kerjasama Strategis Karo Merk Kelinci Jalanan Didi Kanggo Nuduhake Ebike.
  • TBIT-2018 (2)

    2018

    Kerjasama Kanthi Platform Pangiriman Pangan Cina Meituan Kanggo Proyek Iot.

  • TBIT-2018

    2018

    Disetujui lan Miwiti Riset Lan Ngembangake Proyek Cerdas Kanggo Kendaraan Listrik.

  • TBIT-2019

    2019

    Ngeculake Skema Kontrol Pusat Kanggo 4g Iot.

  • TBIT-2020

    2020

    Rilis Platform Rental Kanggo Kendaraan Listrik & Baterei.

  • TBIT-2021

    2021

    Miwiti Platform Pengawasan Mobilitas Sharing Urban.