Rental e-mancal kanggo takeaway

PLATFORM MANAJEMEN SAAS FOR RENTAL E-BIKES

ing lapangan pangiriman cepet (takeaway, pangiriman ekspres)

Adhedhasar pangembangan cepet pangiriman cepet (takeaway, pangiriman ekspres), operator platform pangiriman lan kontraktor bisnis pangiriman nambah jumlah penunggang sing dikarepake, lan jumlah karyawan saya tambah kanthi cepet ing lapangan pangiriman cepet.Operator platform pangiriman wis ngatur aset kanthi online, nyuda risiko nyewa e-sepeda lan nyedhiyakake layanan e-sepeda sumur kanggo para penunggang.

1

PAIN TCTerms pasar

Biaya ngatur e-mancal dening personel dhuwur, lan efficiency kurang.

Biaya ngatur e-mancal dening personel dhuwur, lan efficiency kurang.

Manajemen finansial ditangani dening staf, kahanan finansial pangguna sing rinci ora dingerteni

Manajemen finansial ditangani dening staf, kahanan finansial pangguna sing rinci ora dingerteni

Iku angel kanggo nggusah pangguna kanggo mbayar biaya dening Staff nalika deadline teka.

Iku angel kanggo nggusah pangguna kanggo mbayar biaya dening Staff nalika deadline teka.

Iku biaya dhuwur kanggo tuku e-mancal.Dibandhingake karo tuku, nyewa e-mancal duwe biaya luwih murah.

Iku biaya dhuwur kanggo tuku e-mancal.Dibandhingake karo tuku, nyewa e-mancal duwe biaya luwih murah.

Iku alangan kanggo nangani e-sepeda yen padha arep ngganti proyek

Iku alangan kanggo nangani e-sepeda yen padha arep ngganti proyek

Kuwatir babagan e-mancal bakal dicolong nalika proses pangiriman, sing bakal mengaruhi efisiensi pangiriman kanthi serius

Kuwatir babagan e-mancal bakal dicolong nalika proses pangiriman, sing bakal mengaruhi efisiensi pangiriman kanthi serius

Kaluwihan saka SOLUTION

We duwe solusi rental apik tenan saka e-mancal kanggo takeaway karo hardware lan software.The sistem wis kalebu modul fungsi dhasar-- bisnis, kontrol resiko, Manajemen financial lan sawise-sales.

01-1
02-2

Wewenang pangguna kanggo nyewa e-mancal liwat Kredit Sesame, manajemen risiko dijamin.

Platform kasebut nduweni fungsi kanggo nuduhake bathi karo tim, lan operator bisa kerja sama karo operator toko e-bike.

03-3
04-4

E-mancal bisa dikontrol nganggo ponsel, kayata dikunci / dikunci liwat sensor.Bisa ngirit wektu para penunggang, lan nambah efisiensi

Sistem kasebut nduweni fungsi lengkap babagan ndeteksi tingkat baterei lan status e-mancal, sing bisa njamin efisiensi pangiriman penunggang.

 

05-5
06-6

Fungsi babagan macem-macem posisi lan weker kasedhiya kanggo nyegah e-mancal dicolong

djrfg-5
djrfg-6
djrfg-8

Pambuka saka PLATFROM

Platform manajemen rental kalebu program Mini kanggo nyewa e-bike ing Alipay/WeChat, program mini kanggo manajemen pedagang, platform manajemen situs web.Platform kasebut mbantu operator ngatur aset kanthi online, nyuda resiko nyewa e-sepeda lan nyedhiyakake layanan e-sepeda sumur kanggo para penunggang. karo fungsi hardware saka e-mancal.

1
Mbalik maneh e-mancal ing wilayah ngarahke, iku bakal dideleng kanthi otomatis

Mbalik maneh e-mancal ing wilayah ngarahke, iku bakal dideleng kanthi otomatis

Ragad bakal ditampa ing wektu kanthi otomatis

Ragad bakal ditampa ing wektu kanthi otomatis

Lisensi driver pangguna bakal diaudit, bakal dipindhah menyang dhaptar ireng yen dadi wong sing ora bisa dipercaya

Lisensi driver pangguna bakal diaudit, bakal dipindhah menyang dhaptar ireng yen dadi wong sing ora bisa dipercaya

E-mancal kasedhiya ing pager Geo

E-mancal kasedhiya ing Geo
pager

Personel o&m bisa nganalisa data liwat lembar saben dina

Personel o&m bisa nganalisa data liwat lembar saben dina

Laporake kesalahane, nggawe safety mobilitas lan efisien

Laporake kesalahane, nggawe safety mobilitas lan efisien

PANJANG LANJUT

Distribusi panganan seger

Distribusi panganan seger

distribusi obat

Distribusi obat

tugas intra kota

Tugas ing jero kutha

logistik ekspres

Logistik ekspres

platform layanan lokal

Platform layanan lokal

djrfg (10)
djrfg-11