ngatur parkir

Apa kita bisa ngatasi?

ngatur parkir

Solusi babagan ngatur parkir nganggo kancing dalan Bluetooth

Kancing dalan Bluetooth nyiarake sinyal Bluetooth khusus.Piranti IOT lan APP bakal nggoleki informasi Bluetooth, lan ngunggah informasi menyang platform.Bisa ngadili manawa e-mancal ana ing sisih parkir supaya pangguna bali maneh e-mancal ing situs parkir. Kancing dalan Bluetooth anti banyu lan tahan debu, kanthi kualitas apik.Padha gampang diinstal, lan biaya pangopènan cocok.

ngatur parkir

Solusi babagan ngatur parkir karo RFID

Smart IOT + RFID maca + label RFID.Liwat fungsi komunikasi lapangan nirkabel RFID cedhak, posisi akurat 30-40 cm bisa digayuh.Nalika pangguna bali e-sepeda, IOT bakal ndeteksi apa pindai sabuk induksi.Yen dideteksi, pangguna bisa mbalekake e-mancal;yen ora, bakal sok dong mirsani parking pangguna ing situs titik parking.Jarak pangenalan bisa diatur, trep banget kanggo operator.

ngatur parkir

Solusi babagan ngatur parkir nganggo kamera AI

Nginstal kamera pinter (karo sinau jero) ing basket, gabungke garis tandha parkir kanggo ngenali arah lan lokasi parkir.Nalika pangguna bali e-mancal, padha kudu parkir e-mancal ing area parkir diwènèhaké lan e-mancal diijini kanggo bali sawise diselehake vertikal ing dalan.Yen e-mancal diselehake acak, pangguna ora bisa bali kasil.Wis kompatibilitas apik, bisa dicocogake karo akeh nuduhake e-mancal.

ngatur parkir