Kaluwihan produksi

Pabrik dhewe, 4 baris produksi kanthi otomatis lan luwih saka 100 set produksi lan peralatan testing (instrumen) sing diimpor bisa mujudake proses produksi kanthi otomatis, ngirit biaya tenaga kerja, lan ningkatake tingkat manufaktur pabrik modern.

Produk kasebut wis entuk sertifikasi CE, CB, RoHS, FCC, ETL, CARB, ISO 9001 lan BSCI.

sertifikasi1
sertifikasi2
sertifikasi3
sertifikasi4

Filosofi perusahaan