solusi rental e-mancal

Didhukung Hardware

Kanthi wiwitan Tanpa Kunci, bukak kunci Bluetooth, wiwitan tombol siji lan fungsi liyane, nggawa pengalaman rental E-sepeda / E-Skuter sing luwih cerdas kanggo pangguna.

fungsi-1

Bukak kunci induksi

fungsi-2

kontrol Bluetooth

fungsi-3

Wiwiti siji-tombol

fungsi-4

Smart Deteksi Fault

fungsi-5

GPS anti maling

fungsi-6

E-mancal poto-mriksa

Model kendaraan sing bisa dipilih lan bisa disesuaikan sing bisa dicocogake karo proyek sampeyan

Kita bisa mbantu sampeyan mbangun armada mobilitas bareng skala gedhe ing kutha sampeyan kanthi cepet, lan nyedhiyakake layanan rental kanggo pangguna.Sampeyan bisa milih sepedha, e-skuter, e-sepeda, skuter lan malah model liyane. Kita kerja bareng karo manufaktur kendaraan global luwih saka 30 lan mesthekake yen kendaraan kasebut aman, dipercaya, populer lan ditresnani dening pangguna.

Aplikasi pangguna sing disesuaikan lan platform manajemen sewa duwe fungsi sing kuat kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan bisnis sampeyan

solusi rental e-mancal
Nyewa kanthi basis tuku

Nyewa kanthi basis tuku

Aset bebaya awal lan pangeling

Aset bebaya awal lan pangeling

Kredit mode free charge

Mode pangisian daya gratis Startcredit

E-mancal nggunakake ing wilayah pager

E-mancal nggunakake ing wilayah pager

Pangeling otomatis kadaluwarsa

Pangeling otomatis kadaluwarsa

Distribusi multi-tingkat saka dealers

Distribusi multi-tingkat saka dealers

Penarikan penghasilan kanthi cepet

Penarikan penghasilan kanthi cepet

Laporan operasi generasi siji tombol

Laporan operasi generasi siji tombol

Pendekatan Kerja Sama

Sampeyan bisa ngleksanakake bisnis rental dening

solusi E-mancal pinter_08

Kustomisasi merek

solusi E-mancal pinter_09

server dhewe-dibangun

solusi E-mancal pinter_10

Open source

Siap miwiti bisnis rental E-sepeda / E-Skuter?