Conto babagan Bluetooth road studs

Nuduhake e-sepeda wis nyedhiyani layanan banget kanggo pangguna ing kutha Lu An, provinsi Anhui, China.Kanthi pangarep-arep saka personel, batch pisanan nuduhake e-sepeda kalebu mobilitas DAHA.200 e-sepeda enggo bareng wis sijine menyang pasar kanggo pangguna. Kanggo nanggapi syarat peraturan pemerintah, DAHA wis dilengkapi saben e-mancal enggo bareng karo helm anyar kanggo efektif njamin safety lelungan saka wong.

stud 1

Kajaba iku, kita bisa nemokake yen ana sing katon abang ing dalan ing papan parkir ing kutha Lu An,.

Kanggo ngatur parkir e-sepeda, mobilitas DAHA wis ngluncurake rong cara teknis sing efektif. Kaping pisanan yaiku studs dalan Bluetooth, ndadekake pangguna mbalekake e-sepeda kanthi rutin ing wilayah efektif liwat sinyal Bluetooth sing dipancarake. .Kapindho yaiku cara parkir e-mancal kanthi vertikal, tegese pangguna ora mung kudu parkir e-sepeda ing area studs dalan Bluetooth, nanging uga kudu njaga sirah e-mancal kanthi 90 ° jejeg. menyang curb kanggo bali e-mancal.Yen pangguna ora mbalekake e-mancal miturut samubarang syarat, iku bakal nimbulaké Fees bakal terus dikenani biaya, kang luwih kanggo gained saka ilang.Peralatan ngenalaken dening kutha Lu An minangka kancing dalan Bluetooth sing dikembangake dhewe sing nduweni presisi dhuwur.Kauntungan saka produk iki ing skema parkir standar sing luar biasa, lan papan parkir luwih fleksibel dibandhingake karo kunci fisik tradisional.Ora perlu kanggo mbangun kunci wheel gedhe, uga ora Occupy papan dalan, penyebaran prajurit lan pangopènan biaya relatif kurang, Bluetooth dalan kandang jaran bisa diatur sawayah-wayah miturut kabutuhan kedhaftar. Kajaba iku, produk wis sub-meter parking standar, kang bisa ngontrol akurasi bali e-pit ing 1 meter.

udud 2

Sawise introduksi studs dalan Bluetooth ing kutha Lu An, pengalaman nunggang lokal pangguna lan tampilan kutha wis apik. .Kapindho, kanggo Enterprises lan departemen Manajemen cocog, Bluetooth dalan kandang jaran bisa ngewangi wong ing kabeh-babak pengawasan / ngendhaleni kedadean nunggang uncivilized kedhaftar ', lan ningkataké proses kerjasama antarane pemerintah lan Enterprises kanggo bebarengan ngatasi masalah nuduhake e-mancal. , lan nggawe kutha beradab bebarengan.Saiki, perusahaan kita wis kerja sama karo mobilitas DAHA lan departemen manajemen lalu lintas kutha ing kutha Lu An kanggo nyelehake sekitar 15.000 kancing dalan Bluetooth lan nyoba ing situs parkir.Jumlah papan parkir sing cocog yaiku 1.500 (10 kancing dalan kanggo siji situs).Ing wektu sing padha, kita wis ngrampungake pambangunan luwih saka 600 situs parkir, lan kita bakal nganalisa data kasebut miturut platform, operasi situs tambahan ing wilayah kanthi lalu lintas dhuwur.

          udud 3

Sing paling penting, studs dalan Bluetooth iki bisa kompatibel karo kabeh merek sepeda elektronik sing dienggo bareng, lan bisa diakses kanthi cepet menyang sistem manajemen transportasi umum kutha.Kancing dalan Bluetooth bisa mbantu regulator pemerintah ing manajemen kabeh wilayah kutha, jumlah total kabeh merek sing nuduhake e-sepeda, visualisasi parkir standar, pengawasan cerdas, ilmiah lan dinamis.Supaya pangguna duwe pengalaman sing luwih apik, produk kasebut bakal mbukak kompatibel karo merek liyane sing nuduhake e-sepeda sawise sawetara wektu tes.


Wektu kirim: Nov-08-2022