Conto babagan solusi RFID kanggo nuduhake e-mancal

Nuduhake e-sepeda saka "Youqu mobilitas" wis sijine ing Taihe, China.Kursi kasebut luwih gedhe lan luwih alus tinimbang sadurunge, nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik kanggo para penunggang.Kabeh situs parkir wis disiyapake kanggo nyedhiyakake layanan perjalanan sing trep kanggo warga lokal.

Tuladha1

 

Sing anyar kanggo nuduhake e-sepeda karo werna ijo sregep wis diparkir rapi, lan dalan wis luwih unobstructed ing wektu sing padha.

Tuladha2

Direktur Youqu mobilitas ing Taihe wis ngenalaken sing: sak proses bab sijine ing e-mancal enggo bareng, kita wis diatur wilayah operasi mobilitas enggo bareng lan situs parking related.Kajaba iku, kita wis nyetel identifikasi babagan parkir e-sepeda ing papan parkir.

Kanggo nyegah e-mancal enggo bareng wis diparkir irorderly lan nimbulaké macet lalu lintas, direktur Youqu mobilitas wis ngatur solusi RFID kanggo kabeh nuduhake e-mancal ing Taihe.Solusi kasebut diwenehake dening perusahaan kita - TBIT, kita wis nulungi dheweke kanggo nyoba lan ngetrapake kanggo nuduhake e-sepeda.

Tuladha3

Pembaca RFID dipasang ing posisi babagan pedal e-mancal, bakal komunikasi karo kertu RFID sing dipasang ing dalan.Liwat teknologi Beidou, jarak bisa diidentifikasi kanthi cerdas kanggo mesthekake yen e-mancal enggo bareng diparkir kanthi rapi lan akurat.Nalika pangguna wis siyap ngunci e-mancal kanggo ngrampungake pesenan, dheweke kudu mindhah e-mancal menyang ndhuwur garis induksi kanggo parkir lan nggawe awak e-mancal kudu jejeg ing pinggir dalan. .Yen siaran wis kabar yen e-mancal bisa bali, banjur pangguna bisa bali e-mancal lan rampung tagihan.

Tuladha4

Sawise pangguna ngeklik tombol ing program mini Wechat, dheweke bisa mindhai kode QR kanggo numpak e-mancal.Padha bisa klik tombol kanggo bali e-mancal.Yen pangguna parkir e-mancal sebab-akibat, program mini bakal weruh pangguna (kanthi tuntunan) sing nate parkir e-mancal kanthi tertib supaya e-mancal bisa bali.

Ing basis, perusahaan kita ora mung mbantu para pelanggan koperasi kanggo ngilangi deadlock operasi, nambah status operasi, supaya operator bisa entuk kualifikasi operasi sing luwih apik, nyukupi syarat kabijakan lan peraturan, lan luwih apik nglayani pasar lokal luwih suwe. .Ing wektu sing padha, uga nuduhake arah lan nyedhiyakake sarana teknis sing efektif kanggo kutha-kutha liyane kanggo njelajah masalah nuduhake e-sepeda.


Wektu kirim: Nov-08-2022