Tuladha babagan e-mancal pinter

COVID-19 wis muncul ing taun 2020, kanthi ora langsung promosi pangembangan e-bike.Volume penjualan e-sepeda saya tambah kanthi cepet kanthi syarat personel.Ing China, kepemilikan e-sepeda wis tekan 350 yuta unit, lan wektu nunggang rata-rata wong siji ing sawijining dina kira-kira 1 jam. Kekuwatan utama pasar konsumen wis mboko sithik diganti saka 70s lan 80s menyang 90s lan 00s, lan generasi anyar konsumen ora wareg karo kabutuhan transportasi prasaja saka e-mancal, padha nguber layanan luwih pinter, trep lan humanized.E-bike bisa nginstal piranti IOT pinter, kita bisa ngerti status kesehatan / isih jarak tempuh / planing rute e-mancal, malah preferensi travel saka pemilik e-mancal bisa direkam.

Tuladha babagan e-bike pinter1

AI lan komputasi awan minangka inti saka data gedhe. Kanthi pangembangan teknologi anyar, IOT bakal dadi tren.Nalika e-mancal ketemu AI lan IOT, tata letak ekologis pinter anyar bakal katon.

Kanthi pangembangan ekonomi babagan nuduhake mobilitas lan baterei lithium, uga implementasi standar nasional e-mancal, industri e-mancal wis ketemu akèh kasempatan kanggo berkembang dhewe.Ora mung produsen e-mancal wis nyetel dislametaké strategis terus kanggo ketemu macem-macem owah-owahan, nanging uga perusahaan Internet wis siyap kanggo mbukak bisnis babagan e-mancal.Perusahaan Internet wis nyadari manawa ana papan bathi gedhe ing industri e-sepeda kanthi bledosan permintaan.

Minangka perusahaan misuwur - Tmall, padha wis diprodhuksi e-mancal pinter ing rong taun iki, wis watuk akeh manungsa waé.
Tanggal 26 Maret 2021, Konferensi Mobilitas Cerdas Tmall E-bike lan Konferensi Investasi Industri Roda Loro dianakake ing Tianjin.Konferensi iki adhedhasar arah anyar saka intelijen buatan lan IOT, sing nyengkuyung pesta ilmu lan teknologi mobilitas ekologis sing cerdas.

Tuladha babagan e-bike pinter2

Peluncuran Tmall nuduhake kabeh fungsi kanggo ngontrol e-bike kanthi program Bluetooth/mini / APLIKASI, siaran swara sing disesuaikan, tombol digital Bluetooth, lan sapiturute. Iki uga dadi patang sorotan solusi perjalanan cerdas e-mancal Tmall.Pangguna bisa nggunakake ponsel.Nindakake sawetara operasi cerdas kayata kontrol kunci ngalih lan puter maneh swara e-mancal.Ora mung iku, nanging sampeyan uga bisa ngontrol lampu e-mancal lan kunci jog.

Tuladha babagan e-sepeda pinter3

Kawujudan fungsi cerdas iki sing nggawe e-mancal fleksibel lan cerdas diwujudake dening produk TBIT-WA-290, sing digabung karo Tmall.TBIT wis ngembangake bidang e-sepeda lan nggawe e-mancal cerdas, nyewa e-mancal, nuduhake e-mancal lan platform manajemen perjalanan liyane.Liwat teknologi Internet seluler sing cerdas lan IOT sing cerdas, ngerteni manajemen e-sepeda sing tepat, lan ketemu macem-macem skenario aplikasi pasar.

Tuladha babagan e-sepeda pinter4


Wektu kirim: Nov-10-2022