Dashboard cerdas mbantu produsen e-sepeda kanggo entuk transformasi digital

Kanggo manufaktur e-pit roda loro, meh saka wong-wong mau wis nyadari yen e-sepeda cerdas minangka tren ing industri.Lan umume wong-wong mau luwih seneng nggunakake solusi kanggo e-sepeda cerdas saka panyedhiya solusi profesional, bisa mbantu dheweke nuduhake e-sepeda cerdas. pit menyang klien ing wektu cendhak.

33d36fcff0dc4fd291ba18b92d376e99

 

IYen pabrikan mung fokus ing layanan cerdas kanggo produk kasebut, mula ora mung biaya bakal tambah lan bathi bakal suda, nanging uga prilaku bakal dadi stunt, malah reputasi merek uga bakal kena pengaruh. .Ing kesimpulan, pabrikan duwe syarat sing luwih nyata.Kayata, nambah pengalaman pangguna kanthi layanan cerdas / manajemen informasi babagan dealer / cathetan babagan kegagalan lan status e-bike / ngoptimalake kualitas produk / produksi lan data inventaris e-bike lan liya-liyane.

企业微信截图_16667635591740

 

Dashboard pinterbisa nyukupi syarat sing kasebut, nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik kanggo pangguna.Utamane, sdashboard martora mung ndhukung hardware lan software ditempelake, nanging uga ndhukung ngembangaken APP lan ngatur antarmuka UI, malah ngaktifake piranti liwat PaaS.Combined karo solusi kanggo platform pinter, dashboard pinter bisa nyedhiyani solusi fleksibel lan macem-macem kanggo pangembang saka macem-macem pembangunan lingkungan / syarat. Investasi sumber daya R&D.

00111

 

Solusi cerdas kombinasi dashboard lan weker Bluetooth bisa mbantuprodusen e-bikeskanggo nyuda kerumitan perakitan produk, nyuda biaya total kanggo pangguna.Dashboard nduweni fungsi kanthi informasi terintegrasi, ora mung bisa nggawe produk dadi luwih teknologi, nanging uga ndadekake e-sepeda dadi luwih pinter.'s bisa nyukupi akeh kabutuhan pangguna, nampilake status lan informasi panggunaan e-sepeda (kayata umur baterei / kahanan sing rusak ...), entuk manfaat kanggo operasi & njaga personnel kanggo ndandani e-mancal.


Wektu kirim: Oct-26-2022