. China RFID RD-100C pabrik lan supplier |Tbit

RFID RD-100C

Katrangan singkat:

RD-100C minangka piranti pinter sing digunakake kanggo nggawe e-pit enggo bareng diparkir ing sisih parkir tetep.Piranti kasebut nganggo teknologi RFID, sing bisa mujudake fungsi babagan parkir sing tepat.

Akurasi parkir wis tekan tingkat centimeter, kanthi efektif ngatasi titik nyeri parkir acak lan manajemen pemerintah.Minangka aksesoris IOT cerdas, piranti kasebut kudu digunakake bebarengan karo IOT cerdas kanggo mujudake macem-macem fungsi kanggo nuduhake e-sepeda.

Produk kasebut stabil lan dipercaya, trep kanggo konstruksi lan manajemen sawise-sales.Jarak pangenalan bisa diatur kanthi fleksibel kanggo nyukupi kabutuhan skenario aplikasi sing beda.


Detail Produk

Fungsi:

-- Akurasi parkir centimeter

-- upgrade OTA

SPESIFIKASI:

Deviceparamèters

maca RFID ukuran Dawane, jembar lan dhuwur: 140mm × 100mm × 16mm
Range voltase input Didhukung input voltase sudhut: 4.5V-100V
Mode Komunikasi Antarmuka 485 Komunikasi
Pdisipasi ower Kerja normal: <5mA@48V
Tingkat babaganwaterproof lanbledug-bukti  IP67
Shellmateris  ABS + PC, tingkat tahan geni V0

 

kinerja frekuensi radio RFID

Frequency 13.56MHz
Jarak identifikasi 0-27 cm
Rtingkat esponse kelas ms

 

Deskripsi Fungsional:

Daftar fungsi Fitur
Akurasi parkir centimeter Jarak identifikasi RFID bisa disetel antarane 0 lan 1 meter, lan jarak identifikasi bisa disetel miturut maca RFID sing dipasang ing macem-macem posisi e-mancal kanggo nyukupi syarat parkir sing akurat.
upgrade OTA Piranti kasebut bisa dianyari saka jarak jauh.

 

Instruksi instalasi:

1.Pandhuan instalasi babagan maca RFID:

Pembaca RFID kudu diinstal ing e-mancal.Saben e-mancal kudu dilengkapi karo maca RFID.Pembaca RFID disambungake menyang piranti IOT pinter.Lokasi instalasi umume ana ing sangisore pedal e-mancal.Antena kasebut kudu madhep lemah, lan ora ana pelindung logam sing ana ing sangisore.

2. Instruksi instalasi babagan label RFID:

Label RFID bisa ditemtokake miturut jumlah e-pit sing bisa diparkir ing situs parkir, lan saben lokasi e-mancal mung kudu nginstal label RFID ing lemah langsung ing ngisor e-mancal.

produk sing gegandhengan:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita