. China Bluetooth Road kandang jaran BT-102B pabrik lan supplier |Tbit

Bluetooth Road Stud BT-102B

Katrangan singkat:

TBIT Bluetoothroadstud piranti pinter digunakake kanggo nuduhake e-mancal.Nduwe teknologi posisi sing akurat, komunikasi Bluetooth lan teknologi posisi pager elektronik sing luwih dioptimalake.

Bisa digunakake kanggo nyedhiyani departemen pemerintah kanggo rencana lan saran babagan nuduhake area parkir e-mancal.Iki adhedhasar data sing akeh banget, sing bisa ngatasi masalah babagan posisi GPS lan gangguan parkir sing ora akurat.


Detail Produk

Fungsi:

-- Parkir ing titik tetep

-- Multiple cara instalasi

-- upgrade OTA

-- Siyaga dawa

 

SPESIFIKASI:

pirantiparamèters

ukuran Dawa, amba lan dhuwur: (107,5±0,15)mm × (97,76±0,15)mm × (20,7±0,15)mm
Range voltase input Didhukung input voltase amba: 0.9V-3V
Baterei internal 3V 4500mAh baterei alkalin
Dissipation daya <0.1mA
Tingkat babagan waterproof lanbledug-bukti  IP68, ora perlu kuwatir babagan mlebu banyu.
Suhu kerja -20 ℃ ~ + 70 ℃
Kelembapan kerja 20~95%

 

Parameter Bluetooth

Versi Bluetooth BLE4.1
Nampa sensitivitas -90dBm
Jarak siaran Bluetooth 1 meter

 

Deskripsi Fungsional: 

Daftar fungsi Fitur
Parkir ing titik tetep Bisa matesi posisi parkir kendaraan kanthi akurat kanggo mesthekake yen kendaraan mung bisa bali ing jarak 1 meter saka kandang jaran, lan kendaraan ora diidini bali luwih saka 1 meter.
Multiple cara instalasi
  1. Kancing dalan bisa dipasang kanthi cepet nganggo lem kandang jaran, tanpa konstruksi ing dalan.
  2. Kancing dalan bisa dipasang nganggo sekrup ekspansi, sing kuat lan dipercaya.
  3. Kancing dalan bisa dikubur ing dalan, siram karo lumahing dalan, lan ora obtrusive.
upgrade OTA Firmware stud dalan bisa ditingkatake liwat ponsel
Siaga suwe Sawise kandang jaran dipasang, ora ana pangopènan lan bisa terus-terusan nganti 3 taun


produk sing gegandhengan:

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita