. China Smart IOT Kanggo Nuduhake Sepeda Listrik - pabrik lan supplier WD-215 |Tbit

Smart IOT Kanggo Nuduhake Sepeda Listrik - WD-215

Katrangan singkat:

WD-215 minangka IOT sing cerdas kanggo e-mancal lan skuter.Piranti kasebut dilengkapi remot kontrol jaringan 4G-LTE, posisi wektu nyata GPS, komunikasi Bluetooth, deteksi getaran, weker anti-maling lan fungsi liyane. Liwat 4G-LTE lan Bluetooth, IOT sesambungan karo latar mburi lan APLIKASI seluler menyang ngrampungake e-mancal & scooter kontrol lan upload status nyata-wektu saka e-mancal & scooter kanggo server.


Detail Produk

Fungsi:

-- Nyewa / bali e-mancal dening 4G Internet / Bluetooth

-- Dhukungan kunci baterei / kunci helm / kunci pelana

-- Siaran swara cerdas

-- Parkir presisi dhuwur ing kandang jaran

-- Parkir vertikal

-- Parkir presisi RFID

-- Dhukungan 485/UART/CAN

-- Dukungan OTA

SPESIFIKASI

Paramèter

ukuran 111.3mm × 66.8mm × 25.9mm
Range voltase input Ndhukung input tegangan lebar: 12V-72V
Baterei serep 3.7V, 2000mAh
konsumsi daya Kerja: <10mA@48VTuru: <2mA@48V
Anti banyu lan bledug IP67
Bahan cangkang ABS + PC, tingkat V0 tahan api
Suhu kerja -20 ℃ ~ + 70 ℃
Kelembapan kerja 20~95%
SIMCARD SIZE∶ Mikro-SIM Operator: Mobile

Kinerja Jaringan

Mode dhukungan LTE-FDD/LTE-TDD/WCDMA/GSM
Daya ngirim maksimal LTE-FDD/LTE-TDD: 23dBm
WCDMA: 24dBm
EGSM900:33dBm;DCS1800:30dBm
rentang frekuensi LTE-FDD: B1/B3/B5/B8
LTE-TDD: B34/B38/B39/B40/B41
WCDMA:B1/B5/B8
GSM: 900MH/1800MH

Kinerja GPS

Positioning Dhukungan GPS lan Beidou
Sensitivitas nelusuri <-162dBm
TTFF wiwitan kadhemen35S, wiwitan panas 2S
Akurasi posisi 10m
Akurasi kacepetan 0.3m/s
AGPS nyokong
Kondisi posisi Jumlah lintang ≧4, lan rasio sinyal-kanggo-noise luwih saka 30 dB
Posisi base station Dhukungan, akurasi posisi 200 meter (gegandhengan karo kapadhetan base station)

Kinerja Bluetooth

Versi Bluetooth BLE4.1
nampa sensitivitas -90dBm
Jarak panampa maksimum 30 m, area mbukak
Loading nampa kadohan 10-20m, gumantung ing lingkungan instalasi

 

Deskripsi Fungsional

Daftar fungsi Fitur
Positioning Posisi wektu nyata
Kunci Ing mode kunci, yen terminal ndeteksi sinyal geter, iku ngasilake weker geter, lan nalika sinyal rotasi dideteksi, weker rotasi kui.
Mbukak kunci Ing mode bukak kunci, piranti ora bakal ndeteksi geter, nanging sinyal rodha lan sinyal ACC dideteksi.Ora ana weker sing bakal digawe.
UART/485 Komunikasi karo controller liwat port serial, karo IOT minangka master lan controller minangka abdi
Ngunggah data ing wektu nyata Piranti lan platform disambungake liwat jaringan kanggo ngirim data ing wektu nyata.
Deteksi geter Yen ana geter, piranti bakal ngirim weker geter, lan buzzer muni.
Deteksi rotasi roda Piranti ndhukung deteksi rotasi rodha. Nalika E-mancal ing mode kunci, rotasi rodha dideteksi lan weker saka gerakan wheel bakal generated. Ing wektu sing padha, e-mancal ora bakal dikunci nalika sinyal wheeling dideteksi.
output ACC Nyedhiyani daya kanggo controller.Ndhukung nganti 2 output A.
Deteksi ACC Piranti ndhukung deteksi sinyal ACC.Deteksi wektu nyata babagan kahanan daya kendaraan.
Kunci motor Piranti ngirim printah menyang controller kanggo ngunci motor.
Induksi kunci/bukak kunci Nguripake Bluetooth, e-mancal bakal urip nalika piranti cedhak E-mancal.Nalika telpon seluler adoh saka E-mancal, E-mancal otomatis lumebu ing negara dikunci.
Bluetooth Ndhukung Bluetooth 4.1, mindai kode QR ing e-mancal liwat APP, lan nyambung menyang Bluetooth telpon seluler pangguna kanggo nyilih e-mancal.
Deteksi daya eksternal Deteksi voltase baterei kanthi akurasi 0.5V. Disedhiyakake ing latar mburi minangka standar kanggo jelajah kendaraan listrik.
Weker mati baterei eksternal Sawise ndeteksi baterei eksternal dibusak, bakal ngirim weker menyang platform.
Kunci baterei njaba Tegangan kerja: 3.6V Ndhukung mbukak lan nutup kunci baterei kanggo ngunci baterei lan nyegah baterei dicolong.
fungsi swara Reserved Fungsi swara sing disimpen, speaker swara eksternal dibutuhake,bisa ndhukung OTA swara
BMS Entuk informasi BMS, kapasitas baterei, kapasitas sing isih ana, wektu ngisi lan ngeculake liwat UART/485.
90 ° titik tetep bali (opsional) Terminal ndhukung giroskop lan sensor geomagnetik, sing bisa ndeteksi arah lan entuk bali titik tetep.


produk sing gegandhengan:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita