. China Smart Electric Vehicle Product WD-295 pabrik lan supplier |Tbit

Produk Kendaraan Listrik Smart WD-295

Katrangan singkat:

WD-295 minangka piranti posisi GPS kanggo e-mancal pinter.Piranti kasebut nduweni kemampuan komunikasi CAN BUS/UART, remot kontrol jaringan 4G LTE-CAT1/CAT4, posisi wektu nyata GPS, komunikasi Bluetooth, deteksi getaran, weker anti maling lan fungsi liyane.Terminal GPS nggunakake LTE lan Bluetooth kanggo sesambungan karo latar mburi lan APP ponsel kanggo ngontrol e-mancal lan upload status nyata-wektu e-mancal menyang server.


Detail Produk

Fungsi:

Remote Control jaringan 4G LTE-CAT1/CAT4

Ngontrol e-mancal dening APP

Siaran swara pinter

Deteksi ACC

wiwitan tanpa kunci

Weker maling

Deteksi geter

CAN bus/ UART/485 komunikasi

Spesifikasi:

Paramèter mesin Unity

ukuran

 

(111.3.±0.15)mm × (66.8±0.15)mm × (25.9.±0.15)mm

Range voltase input

 

12V-72V

Tingkat anti banyu

 

IP67

Baterei internal

 

Baterei lithium sing bisa diisi ulang: 3.7V, 600mAh

Bahan sarung

 

ABS + PC, kelas perlindungan geni V0

Suhu kerja

 

-20 ℃ ~ +70 ℃

Kelembapan kerja

 

20 nganti 95%

Kertu SIM

 

Ukuran: Medium card (Micro-SIM card)

Kinerja jaringan

Model dhukungan

 

LTE-FDD/LTE-TDD/WCDMA/GSM

Daya ngirim maksimal

 

LTE-FDD/LTE-TDD: 23dBm

Range frekuensi

 

LTE-FDD: B1/B3/B5/B8

WCDMA: 24dBm

LTE-TDD: B34/B38/B39/B40/B41

EGSM900:33dBm;DCS1800:30dBm

WCDMA:B1/B5/B8

 

 

GSM: 900MH/1800MH

kinerja GPS

Positioning

 

Dhukungan GPS, Beidou

 

Sensitivitas nelusuri

 

< -162dBm

 

Wektu wiwitan

 

wiwitan kadhemen 35s, wiwitan panas 2s

Akurasi posisi

 

10m

Akurasi kacepetan

 

0.3m/s

 

Lokasi base station  Dhukungan, akurasi posisi 200 meter (gegandhengan karo kapadhetan base station)

Kinerja Bluetooth

versi Bluetooth

 

BLE4.1

 

Nampa sensitivitas

 

-90dBm

 

Jarak panampa maksimum

 

30 m, area mbukak

Loading Nampa Jarak

10-20m, gumantung ing lingkungan instalasi

 Deskripsi Fungsional

 

Daftar fungsi Fitur
Positioning Posisi wektu nyata
Kunci Ing mode kunci, yen terminal ndeteksi sinyal geter, sinyal gerakan rodha, lan sinyal ACC.it ngasilake weker geter, lan nalika sinyal rotasi dideteksi, weker rotasi kui.
Mbukak kunci Ing mode bukak kunci, piranti ora bakal ndeteksi geter, nanging sinyal rodha lan sinyal ACC dideteksi.Ora ana weker sing bakal digawe.
433M Remote Kab Dhukungan remot 433 M, bisa adaptasi karo rong remot.
Ngunggah data ing wektu nyata Piranti lan platform disambungake liwat jaringan kanggo ngirim data ing wektu nyata.
UART / BISA Liwat UART / CAN kanggo komunikasi karo controller, njaluk controller mlaku negara lan kontrol.
Deteksi geter Yen ana geter, piranti bakal ngirim weker geter, lan buzzer muni.
Deteksi rotasi roda Piranti ndhukung deteksi rotasi rodha. Nalika E-mancal ing mode kunci, rotasi rodha dideteksi lan weker saka gerakan wheel bakal generated. Ing wektu sing padha, e-mancal ora bakal dikunci nalika sinyal wheeling dideteksi.
Deteksi ACC Piranti ndhukung deteksi sinyal ACC.Deteksi wektu nyata babagan kahanan daya kendaraan.
Kunci motor Piranti ngirim printah menyang controller kanggo ngunci motor.
Kunci baterei Piranti ndhukung ngalih kunci baterei, ngunci baterei kanggo nyegah nyolong baterei
Giroskop (opsional) Piranti dilengkapi chip gyroscope dibangun ing, bisa ndeteksi sikap e-mancal.
Kunci helm / kunci roda mburi (opsional) Sirkuit kunci helem sing dilindhungi, ndhukung kunci gabungan eksternal, utawa kunci roda mburi.

produk sing gegandhengan:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita