. China Smart Electric Vehicle Product BT-320 pabrik lan supplier |Tbit

Produk Kendaraan Listrik Smart BT-320

Katrangan singkat:

BT-320 minangka piranti weker cerdas Bluetooth kanggo e-mancal.Piranti kasebut nduweni akeh fungsi, kayata output kunci elektronik / deteksi geter / weker bip / ngontrol e-mancal kanthi APLIKASI / Kunci & mbukak kunci kanthi sensor jarak / statistik jarak tempuh / nuduhake data mobilitas / nuduhake statistik babagan mobilitas / inspeksi diri e-mancal. lan fungsi liyane.


Detail Produk

Fungsi:

 

-- Kunci/bukak nganggo sensor jarak

-- Dukungan OTA

-- Wiwiti siji-tombol

-- Statistik data gedhe

-- Miwiti tanpa tombol

-Dukungan 433M remote kontrol (opsional)

Spesifikasi:

Paramèter

ukuran

 

(64,02±0,15)mm × (44,40±0,15)mm × (18,7±0,15)mm

Range voltase input

30V-72V

Tingkat anti banyu

 

IP65

Bahan

 

ABS + PC, kelas perlindungan geni V0

Kelembapan kerja

20 nganti 85%

 

Suhu kerja

-20 ℃ ~ +70 ℃

Bluetooth

versi Bluetooth

BLE4.1

Nampa sensitivitas

-90dBm

Jarak panampa maksimum

30m, area mbukak

 

 

 

433M(opsional

Titik Frekuensi Tengah

433,92 MHz

Nampa sensitivitas

 

-110dBm

Jarak panampa maksimum

30m, area mbukak

 

 

 

Deskripsi Fungsional

Daftar fungsi Fitur
Kunci Ing mode kunci, yen terminal ndeteksi sinyal geter, iku ngasilake weker geter.
Mbukak kunci Ing mode bukak kunci, piranti ora bakal ndeteksi geter, nanging sinyal rodha lan sinyal ACC dideteksi.Ora ana weker sing bakal digawe.
Deteksi geter Yen ana geter, piranti bakal ngirim weker geter, lan buzzer muni.
Deteksi rotasi roda Piranti ndhukung deteksi rotasi rodha. Nalika E-mancal ing mode kunci, rotasi rodha dideteksi lan weker saka gerakan wheel bakal generated. Ing wektu sing padha, e-mancal ora bakal dikunci nalika sinyal wheeling dideteksi.
output ACC Nyedhiyani daya kanggo controller.Ndhukung nganti 2 output A.
Deteksi ACC Piranti ndhukung deteksi sinyal ACC.Deteksi wektu nyata babagan kahanan daya kendaraan.
Kunci motor Piranti ngirim printah menyang controller kanggo ngunci motor.
Buzzer Digunakake kanggo ngoperasikake kendaraan liwat APP, buzzer bakal muni bip.
Kontrol ponsel E-bike Docking steward E-mancal pinter, ndhukung kontrol sambungan telpon seluler kunci e-mancal, mbukak kunci, daya ing, nelusuri e-mancal lan ing.
433M Remote (opsional) Remot kontrol 433M bisa digunakake kanggo ngontrol kunci, mbukak kunci, miwiti, lan nemokake e-mancal saka jarak jauh.Pencet dawa tombol bukak kunci remot kontrol 1S kanggo mbukak kunci pelana.
Deteksi daya eksternal Deteksi voltase baterei kanthi akurasi 0.5V. Disedhiyakake ing latar mburi minangka standar kanggo sawetara jelajah e-sepeda.
Kunci Sadel (Kursi). Tekan lama tombol bukak kunci remote 1s, bukak kunci kursi.
Weker liwat kacepetan Nalika kacepetan ngluwihi 15km / h, controller bakal ngirim sinyal tingkat dhuwur kanggo piranti. Nalika piranti nemu sinyal iki, bakal emit A 55-62db (A) swara.
Fungsi boot siji-klik Ndhukung deteksi wiwitan siji-klik e-mancal.

 

produk sing gegandhengan:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita