Smart E-mancal Solution

Fungsi Solusi

fungsi-1

Kontrol daya cerdas

fungsi-2

Pitungan aktuaria daya pinter

fungsi-3

Smart keyless wiwitan

fungsi-4

Deteksi kesalahan cerdas

fungsi-5

Smart chip anti-maling

fungsi-6

Instrumen dinamis sing cerdas

Didhukung Hardware

Nggawe e-bike pinter, mung butuh siji produk

Aplikasi pangguna lan platform manajemen sewa sing wis disesuaikan kanthi jero
fungsi kuat kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan bisnis

e-mancal pinter
Bluetooth Unsense Unlock

Bluetooth unsense unlock

Mobile Control E-mancal

Kontrol seluler e-bike

Bukak Antarmuka API

Unkey wiwitan

Dhukungan Mall Docking

Dhukungan mall docking

Operasi Visual Layar Gedhe

Operasi visual layar gedhe

Konfigurasi Iklan Fleksibel

Konfigurasi iklan fleksibel

Mbukak tombol Mulai

Bukak antarmuka api

liyane

Nyana liyane

Pendekatan Kerja Sama

Sampeyan bisa ngleksanakake bisnis rental dening

solusi E-mancal pinter_08

Kustomisasi merek

solusi E-mancal pinter_09

server dhewe-dibangun

solusi E-mancal pinter_10

Open source

Siap Miwiti Bisnis E-sepeda Cerdas?